Pumpkin seed crusted haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pumpkin seed crusted haddock

Pumpkin seed crusted haddock

with celeriac mash and roasted carrots

Tags:
Børnevenlig
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1.5 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3075 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat78.8 g
Sukker14.3 g
Protein47.6 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image