Pulled pork taquitos med enchiladasauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork taquitos med enchiladasauce

Pulled pork taquitos med enchiladasauce

2 portioner | og limedip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder pulled pork med enchilada sauce. Vi serverer vores taquitos med en frisk og cremet limedip med crème fraiche.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Lime

100 g

Enchiladasauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3305 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt39.3 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat67.5 g
Sukker6.9 g
Protein37.5 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Small sauce pan

Fremgangsmåde

Lav pulled pork
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.Tilsæt enchiladasauce, og træk kødet i strimler med to gafler i gryden. 

Lav limedip
2

Halver lime.

Bland crème fraiche, limesaft [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav taqitos
3

Fordel pulled pork på tortillas, rul dem stramt sammen, og fordel på på en bageplade med bagepapir.

Pensl med et skvæt olivenolie og krydr med et nip salt.

Bag i 7-9 min, indtil sprøde og gyldne.

Server
4

Server pulled pork taquitos med limedip.