Pull apart-ostebrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pull apart-ostebrød

Pull apart-ostebrød

2 portioner | med purløg og hvidløgssmør

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pull apart-brød er perfekt til at dele, det passer perfekt som tilbehør, men også som en snack når den lille sult melder sig. Vores skønne variant indeholder baguette fyldt med hvidløgssmør og revet gouda, toppet med finrevet ost, og bagt gylden. Vi topper med frisk purløg, og så er det velduftende ostebrød klar til at nydes.

Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2685 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt32.2 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat65.3 g
Sukker0.1 g
Protein23.7 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Placer brød mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt. 

Skær 6 tynde snit med 2 cm mellemrum (men ikke helt igennem).

Lav hvidløgssmør
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Smelt smør i en gryde på middel varme.

Tag gryden af varmen, og tilsæt hvidløg, halvdelen af ​​purløg, salt og et nip peber.

Bag baguette
3

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgssmør.

Fordel revet gouda i snittene, og drys med finrevet ost.

Bag i 10-12 min, indtil ost er smeltet og brødet er gyldent.

Server
4

Drys brød med resterende purløg, og server.