Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pull apart-brød er perfekt til at dele, det passer perfekt som tilbehør, men også som en snack når den lille sult melder sig. Vores skønne variant indeholder baguette fyldt med hvidløgssmør og revet gouda, toppet med finrevet ost, og bagt gylden. Vi topper med frisk purløg, og så er det velduftende ostebrød klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Purløg
2 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Placer brød mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.
Skær 6 tynde snit med 2 cm mellemrum (men ikke helt igennem).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak purløg fint.
Smelt smør i en gryde på middel varme.
Tag gryden af varmen, og tilsæt hvidløg, halvdelen af purløg, salt og et nip peber.
Placer brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgssmør.
Fordel revet gouda i snittene, og drys med finrevet ost.
Bag i 10-12 min, indtil ost er smeltet og brødet er gyldent.
Drys brød med resterende purløg, og server.