Pandestegt havbars og purløgsmornay
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt havbars og purløgsmornay

Pandestegt havbars og purløgsmornay

med små urtekartofler og stegt spidskål

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havbars

(Indeholder Fisk)

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

2 stk

Hvidløgsfed

400 g

Små kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

30 g

Blandet salat

200 g

Spidskål

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3065 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt41.8 g
Mættet fedt17.1 g
Kulhydrat42.5 g
Sukker9.7 g
Protein44.1 g
Salt1.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image