Ovnbagt havbars og cremet basilikumsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt havbars og cremet basilikumsauce

Ovnbagt havbars og cremet basilikumsauce

med stegt broccolini og ostebagte kartofler

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Æg
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havbars

(Indeholder Fisk)

2 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Broccolini

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3644 kJ
Kalorier (kcal)871 kcal
Fedt51.7 g
Mættet fedt27.4 g
Kulhydrat58.2 g
Sukker9.1 g
Protein48.6 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image