topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mexican shrimp tacos

med cajunkrydret coleslaw og stærk jalapeño

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:
Nem
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 dåse

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3047 kJ
Kalorier (kcal)728 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat87.2 g
Sukker12.6 g
Protein24.1 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak tomat og rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft på et andet skærebræt.

2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

Paner rejer
3

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål. Vend rejer i skålen indtil helt dækket.

Steg rejer og rødløg
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min.

Bland coleslaw
5

Bland snittet salat, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.