Roulade med citron
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roulade med citron

Roulade med citron

6-8 portioner | med ricottafyld

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Tag børnene med i køkkenet og lav en lækker roulade. Vi fylder vores roulade med ricottafrosting, og topper den med citronglasur og ristede hasselnødder.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

2 stk

Citron

200 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

100 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)8058 kJ
Kalorier (kcal)1926 kcal
Fedt105.6 g
Mættet fedt38.8 g
Kulhydrat208.7 g
Sukker56 g
Protein29.4 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kage
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Fordel kagemiks på en bageplade med bagepapir i en rektangel, med 5 cm fra kanten. Bag i 10-11 min. til kagen er færdigbagt og gylden. 

Tag kagen ud af ovnen og læg den på en rist, inklusive bagepapir. Dryp med citronsaft [4 spsk] og dæk med et fugtigt viskestykke. Lad den køle af i 10-15 min.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Sørg for at viskestykket er fugtigt, men ikke for vådt. 

Lav ricottafrosting
2

Smelt smør [4 spsk] i en lille gryde.

Kom ricottaost i en stor skål og hæld langsomt smør i. Tilsæt flormelis [4 spsk], og pisk indtil glat.

Fordel ricottafrosting over den let afkølede kage.

Rul forsigtigt kagen ved at starte i den korte ende, brug bagepapiret til at rulle kagen forsigtigt sammen. Pres let, og skær enderne af, så de bliver pæne.

Rist hasselnødder
3

Hak hasselnødder groft. 

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist hasselnødder i 3-4 min, indtil gyldne.

Bland resterende flormelis og citronsaft [2 spsk] i en lille skål. 

TIP: Tilsæt mere citronsaft hvis glasuren er for tyk.

Server
4

Smør glasur på rouladen, og top med hasselnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image