Olympisk karamelliseret løg-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Olympisk karamelliseret løg-baguette

Olympisk karamelliseret løg-baguette

2 portioner | med gruyereost og timian

Super enkle og lækre opskrifter til alle tider af dagen. Opskriftskort med 4 trin og portionerede ingredienser til 2 portioner medfølger. En sprød baguette med lækkert fyld er et godt valg til en lækker frokost, eller bare som en lækker snack. Vi topper baguetten med grov sennep og gruyereost, gratinerer dem gyldne og fylder dem derefter med karamelliserede løg med timian og frisk rucola.

Allergener:
Selleri
Gluten
Hvede
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Løg

1 pose

Timian

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

150 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

25 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3436 kJ
Kalorier (kcal)821 kcal
Fedt43.1 g
Mættet fedt21.6 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker16.6 g
Protein31.1 g
Salt5.1 g

Redskaber

Bageplade
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skyl rucola. 

Pluk timian [2 stilke].

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

 

Karamelliser løg
2

Opvarm smør [1 spsk] og olivenolie [1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 8-10 min, indtil brunet og bløde.

Rør timian, sukker [2 tsk], grøntsagsbouillon og vand [1/2 dl] i. Steg videre under omrøring i 2-3 min, indtil vand er absorberet.

Tag stegepanden af ​​varmen, krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Gratiner brød
3

Halver brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir.

Smør med sennep og drys med ost.  

Bag i 6-8 min, intil brød er sprødt, og ost er smeltet.

Server
4

Fyld baguette med rucola og karamelliseret løg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image