Italiensk inspireret prosciuttosandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk inspireret prosciuttosandwich

Italiensk inspireret prosciuttosandwich

2 portioner | med cremet pesto dressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne velsmagende sandwich er inspireret af det italienske køkken, og passer perfekt til frokpst. Prosciutto, cremet pesto, skiver af tomat og frisk rucola samlet af en sprødt baguette.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Prosciutto

40 g

Rucola

1 stk

Tomat

100 g

Cremet pestodressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2867 kJ
Kalorier (kcal)685 kcal
Fedt35.8 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat68.2 g
Sukker8.2 g
Protein23.4 g
Salt5.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Placer baguette direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.

TIP: Vores baguettes er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær soltørret tomat i tynde skiver.

Skyl rucola. 

TIP: Alternativt kan du bruge en saks til let at klippe de soltørrede tomater i mindre stykker. 

Forbered brød
3

Halver færdigbagte baguette på langs.

Server
4

Smør pestodressing på begge sidder af baguettet. 

Fyld med rucola, prosciutto og soltørret tomat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image