topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulerodskage

Gulerodskage

6-8 portioner | med limeglasur og ristede valnødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Har I ikke prøvet at lave gulerodskage før? Så tag børnene med i køkkenet, og lad dem være med til at bage en fantastisk kage. Vi gør det nemt med en færdig kagemiks, som vi blander med revet gulerod. Vi topper vores kage med en limeglasur med flødeost og flormelis, og sprøde, ristede valnødder.

Allergener:
Nødder
Mælk
Hvede
Mandler
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

1 stk

Lime

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

150 g

Flødeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Kanel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6875 kJ
Kalorier (kcal)1643 kcal
Fedt87.5 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat183.6 g
Sukker35.2 g
Protein24.7 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Forbered gulerod
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Riv gulerod (uskrællet) groft.

TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges.

Bag kage
2

Bland kagemiks, kanel [1 tsk] og gulerod i en skål.

Fordel i en rund springform (20-22 cm i diameter) med bagepapir.

Bag i ovnen i 30-35 min.

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Lav limeglasur
3

Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og rist i ovnen i 5 min, eller indtil gyldne.

Hak valnødder groft.

Halver lime.

Bland flødeost, flormelis og limesaft [2 tsk] i en mellemstor skål.

Server
4

Lad kage køle af inden servering. 

Smør med limeglasur, og top med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image