Baconsvøbt grillost med honning
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsvøbt grillost med honning

Baconsvøbt grillost med honning

2 portioner | med sriracha mayo

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, ost og honning. Lyder det som en spændende kombination? Vi er sikre på at du bliver meget tilfreds med resultatet. Vi svøber grillost i bacon, bager den gylden, og topper den derefter med honning, og spicy sriracha mayo.

Tags:
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

125 g

Bacon, skiver

100 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3432 kJ
Kalorier (kcal)820 kcal
Fedt71.1 g
Mættet fedt32 g
Kulhydrat14.2 g
Sukker13.6 g
Protein33.4 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Halver bacon.

Bag grillost
2

Svøb grillost i bacon, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i 15 min, indtil gylden.

Tilsæt honning
3

Tag grillost ud af ovnen, og dryp med honning.

Server
4

Server grillost med srirachamayo.