Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
1 pose
Mynte & koriander
2 stk
Gulerod
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Mango
1 stk
Rød chili
500 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 3)
¼ spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend færdige kartofler med sesamfrø på bagepladen.
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Bland svinekød, sojasauce, sød chilisauce, hoisinsauce, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip peber og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Bland hvidvinseddike, vand [1 spsk I 2 spsk], sukker [½ tsk | 1 tsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Vend gulerod i skålen, og stil til side.
Skær halvdelen af agurk i tynde stave og resten i 1 cm tern.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Hak mynte og koriander groft.
Skær mango [½ stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Bland mango, hakket agurk, mynte, koriander, olivenolie [1/4 spsk |1/2 spsk] og et nip salt i en skål.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
Varm brød på risten i ovnen i 7-8 min, når kartoflerne har 7-8 min tilbage.
Lav et snit i brød uden at skære helt igennem.
Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Hæld lage fra gulerod.
Fyld brød med svinekød, agurkestave, gulerod og chili.
Server med kartofler, mangosalat og srirachamayonnaise.