Server en let middag i disse sommertider, og sæt en kulinarisk cæsarsalat i en vegetarisk version på spisebordet i aften. På 20 minutter blander du grøntsager sammen, som du lader omfavnes af en lækker, klassisk cæsardressing lavet af hård ost, sennep og mayo. Salaten gøres mættende med sprøde hjemmelavede hvidløgscroutoner, sprøde ovnstegte kikærter og spejlæg. Super lækkert og ukompliceret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
20 g
Finrevet ost
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Baguette
1 pakke
Kikærter
1 stk
Agurk
250 g
Cherrytomater
1 stk
Salat
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Æg
1 spsk
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg. Bræk brød i mindre små stykker. Dræn kikærter i et dørslag.
Fordel brød og kikærter på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne.
Hak agurk groft. Del cherrytomater i to. Hak hjertesalat groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.
Bland sennep [½ pakke, 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 revet ost, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt hjertesalat, agurk og cherrytomater. Vend sammen. TIP: Vent med at vende sammen indtil lige før servering, så salaten forbliver helt sprød
Anret salat i dybe tallerkener. Top med brødcroutoner, kikærter og spejlæg*. Drys med resterende ost.