topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikærtesalat

Kikærtesalat

med spejlæg & hvidløgscroutoner (OBS! Æg medfølger ikke)

Server en let middag i disse sommertider, og sæt en kulinarisk cæsarsalat i en vegetarisk version på spisebordet i aften. På 20 minutter blander du grøntsager sammen, som du lader omfavnes af en lækker, klassisk cæsardressing lavet af hård ost, sennep og mayo. Salaten gøres mættende med sprøde hjemmelavede hvidløgscroutoner, sprøde ovnstegte kikærter og spejlæg. Super lækkert og ukompliceret!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

1 pakke

Kikærter

1 stk

Agurk

250 g

Cherrytomater

1 stk

Salat

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)300 kcal
Energi (kJ)1253 kJ
Fedt23.6 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat8.79 g
Sukker8.3 g
Protein12.19 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg. Bræk brød i mindre små stykker. Dræn kikærter i et dørslag.

Bag brød & kikærter
2

Fordel brød og kikærter på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*. Vend det hele sammen. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne.

Forbered salat
3

Hak agurk groft. Del cherrytomater i to. Hak hjertesalat groft.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*.

Bland salat
5

Bland sennep [½ pakke, 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 revet ost, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt hjertesalat, agurk og cherrytomater. Vend sammen. TIP: Vent med at vende sammen indtil lige før servering, så salaten forbliver helt sprød

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med brødcroutoner, kikærter og spejlæg*. Drys med resterende ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image