Crunchy japansk agurkesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Crunchy japansk agurkesalat

Crunchy japansk agurkesalat

2 portioner | med ponzudressing og peanuts

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Overrask familien med denne spændende salat som passer godt til meget, men også kan nydes lige som den er. Vi lader os inspireres af Asien og laver en crunchy og smuk salat med agurk, koriander, chili, ponzudressing og peanuts.

Tags:
Stærk
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 pose

Koriander

½ stk

Hvidløgsfed

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)394 kJ
Kalorier (kcal)94 kcal
Fedt6.8 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat4.4 g
Sukker3 g
Protein3.2 g
Salt1.3 g

Redskaber

Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær agurk i tynde skrå skiver.

Hak koriander groft. 

Forbered peanuts
2

Hak peanuts groft.

Lav agurkesalat
3

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland ponzudressing, hvidløg, chiliflager, salt [1/4 tsk] og et nip peber i i en stor skål.

Vend agurk og koriander i skålen.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Drys med peanuts over agurkesalat.