topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk oksekødssandwich

Italiensk oksekødssandwich

med basilikumdressing og ostebagte kartofler

I aften frister vi med en yderst innovativ sandwich, fyldt med spændende ingredienser. Vi luner baguette, smører dem med basilikumdressing med aioli, og fylder dem med middelhavskrydrede frikadeller med ost, karamelliseret rødløg og friske cherrytomater og rucola. Vi serverer vores italienske oksekødssandwich med ostebagte kartofler.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

225 g

Hakket oksekød

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

125 g

Cherrytomater

20 g

Rucola

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5762 kJ
Kalorier (kcal)1377 kcal
Fedt68.7 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat131.8 g
Sukker18.9 g
Protein60.1 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Tag panden af varmen.

Lav frikadeller
3

Imens, bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], panko, Middelhavsdrøm og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en stor skål. 

Form fars til frikadeller (3 pr. person), og overfør til en anden bageplade med bagepapir. 

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil brunet og gennemtilberedte, når kartoflerne har 12 min tilbage. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav basilikumdressing
4

Imens, skyl rucola [1/2 pose, 2P].

Halver cherrytomater.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Bland yoghurt, aioli, hvidløg, basilikum, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en skål.

Varm brød
5

Placer brød på risten, når kartoflerne har 5 min tilbage. 

Top kartofler med finrevet ost og frikadeller med revet ost.

Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og brødet er gennemvarmet. 

 

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule basilikumdressing.

Fyld med frikadeller, rødløg, rucola og cherrytomater, og krydr med salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server med kartofler og resterende basilikumdressing.