topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk oksekødssandwich

Italiensk oksekødssandwich

med basilikumdressing og ostebagte kartofler

I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Vi bygger en vidunderlig frikadellesandwich med frikadeller, tomatsalsa med rødløg og hvidløg, salatmix og en smuk grøn pestomayo. De lækre frikadeller får ekstra smag af revet hård ost, som smelter ned i det møre kød.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

225 g

Hakket oksekød

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

125 g

Cherrytomater

20 g

Rucola

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5764 kJ
Kalorier (kcal)1378 kcal
Fedt68.7 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat131.7 g
Sukker18.9 g
Protein60.1 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Form frikadeller
2

Bland æg* [1 stk | 2 stk], hakket svine- og kalvekød, panko og et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til frikadeller (2 pr. person).

Bland tomatsalsa
3

Bland hakket rødløg, tomat, hvidløg og olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Steg frikadeller
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Steg bøffer sammen med rødløgsskiver i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Drys bøffer med revet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden.

Byg sandwich
5

Skær brød over på langs og derefter i kvarte. Placer på en bageplade med bagepapir, og varm i ovnen i 5-6 min. Smør brød med pestomayo. Top med bøffer, salatmix og tomatsalsa (3 spsk pr. person).

Server
6

Bland resterende salatmix og tomatsalsa i en skål og server sammen med frikadellesandwich.