Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med peanutsalat og sprøde fritter

Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den knasende peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.

Tags:
Mælkefri
Klimavenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Agurk

½ stk

Rød chili

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3316 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt39.6 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat64.4 g
Sukker19.3 g
Protein46.5 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.

Forbered råvarer
3

Skær agurk i 1/2 cm tykke, halve skiver. Hak peanuts groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og snit fint.

Steg kylling
4

Opvarm en stegepande på middelhøj varme, når fritterne har 5 min tilbage. Tilsæt kylling og marinade, og steg i 4-5 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav peanutsalat
5

Bland agurk, peanuts, rødkål, asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip sukker* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling og fritter på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Top salat med chili. Server med peanutsalat og aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image