topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med jasminris, spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Allergener:glutensojakrebsdyrsulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Honning

150 g

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

250 ml

Kokosmælk

20 g

Karrypasta

(Indeholdersennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2937 kJ
Kalorier (kcal)702 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat90 g
Sukker22 g
Protein26 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint.

Riv ingefær fint.

Hak hvidløg fint.

Snit spidskål fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits forårsløg og 1/2 ingefær i 1 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 12 min under låg.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min.

Tilsæt kokosmælk og karrypasta. Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*.

4

Bland honning, sojasauce, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et skvæt limesaft og et nip salt* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rejer i 2-3 min.

Tilsæt glace. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener.

Top med glaserede rejer og koriander.

Server med limebåde.