topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kebab-pokebowl

Vegetarisk kebab-pokebowl

med hvidløgsris og friske grøntsager

Forkæl familien med en fantastisk bowl fyldt med spændende og velsmagende ingredienser. Vi bygger vores pokebowl med cremet hvidløgsris, stegt kebab vendt med honning-ingefærdressing, sojasauce og lime og frisk gulerod, agurk og mango med ponzudressing. Vi topper med spicy srirachamayo, peanuts og frisk mynte og koriander.

Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sulfitter
Æg
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Agurk

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

½ stk

Mango

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ spsk

Hvedemel (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3701 kJ
Kalorier (kcal)885 kcal
Fedt47.4 g
Mættet fedt54.9 g
Kulhydrat84.7 g
Sukker18.8 g
Protein26.4 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav sauce
2

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland sojasauce, hvedemel [1/4 spsk | 1/2 spsk], vand [2 spsk | 4 spsk], honning-ingefærdressing [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skær agurk [½ stk, 2P] i skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Forbered mango
4

Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 3-4 min.

Tag panden af varmen.

Tilsæt sauce, og rør rundt.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.

Top med kebab, gulerod, agurk og mango.

Dryp med ponzudressing.

Drys med peanuts, mynte og koriander.

Server med srirachamayonnaise og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image