HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræske Svine Og Oksekødstacos
topBanner
Græske svine- og oksekødstacos

Græske svine- og oksekødstacos

med sprød salat og hjemmerørt tzatziki

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svine- og kalvekødstacos. Vi steger svine- og kalvekød, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svine- og kalvekødstacos med snittet salat, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende tzatziki!

Tags:One PanHurtig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Oksebouillon

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

(Kan indeholdeselleri)

½ stk

Hvidløgsfed

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)689 kcal
Energi (kJ)2885 kJ
Fedt26.34 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat70.3 g
Sukker9.5 g
Protein39.58 g
Salt3.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Bland yoghurt, agurk, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål. TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle kan lide smagen.

4

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.

5

Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], oksebouillon og et skvæt vand til panden, og steg i 1 min. Krydr med et stort nip salt og peber.

6

Fyld tortillabrød med snittet salat, kød, tomat og rødløg. Top med tzatziki.