Græskarpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græskarpaneret kuller

Græskarpaneret kuller

med knoldsellerimos og ovnbagte gulerødder

Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi topper kuller med græskarkerner og panko og bager den derefter sprød og gylden, inden vi topper den med en skøn sauce. Vi serverer vores kuller med cremet knoldsellerimos med kartofler, og ovnbagte gulerødder med frisk persille.

Tags:
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Bredbladet persille

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1.5 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2830 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt27.4 g
Mættet fedt11.2 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker14.4 g
Protein40.3 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag gulerod
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber.
 
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav knoldsellerimos
2

Imens, skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered fisk
3

Imens, hak græskarkerner groft.

Bland græskarkerner, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1,5 spsk | 3 spsk] i en lille skål.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Top fisk med pankoblanding, og pres så den sidder fast.

Bag fisk
4

Placer fisk i den anden side af bagepladen [2 stk, 4P], når gulerødderne har 10 min tilbage.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil fisken er gennemstegt og pankoen er grylden.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav sauce
5

Imens, opvarm en lille gryde på middel varme.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Riv persille groft.

Bland gulerod og persille i en mellemstor skål lige inden servering. Tilsæt eventuelt en klat smør.

Server
6

Anret knoldsellerimos, gulerod og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image