
Duck a l'orange
with potato-parsnip mash and fresh salad
Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
•Nødder
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
340 g
Andebryst, sous vide
1 stk
Appelsin
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Tørret timian
4 g
Kyllingebouillon
500 g
Bagekartoffel
60 g
Blandet salat
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Skalotteløg
½ stk
Citron
1 stk
Pastinak
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
½ dl
Vand (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6