Skip to main content

Crispy cauliflower tacos

with mango cucumber salad and cajun dip

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Mælk
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

275 g

Blomkål

4 g

Panamad

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

60 g

Blandet salat

½ stk

Mango

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 1)

2 spsk

Ketchup (step 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)3129 kJ
Kalorier (kcal)748 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat104.3 g
Sukker21.9 g
Kostfibre10.5 g
Protein21.5 g
Salt5.1 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image