Juni fødselsdags ananas upside-down kage
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Juni fødselsdags ananas upside-down kage

Juni fødselsdags ananas upside-down kage

6-8 portioner | med kokos og crème fraiche

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Ananaskagen er yderst populær i USA og kendetegnes ved at der er ananasskiver længst ned, som giver et smukt blikfang ved at kagen bliver vendt når den er færdig. Vi drysser kagen med ristet kokos, og så er den klar til at nydes.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

2 dåse

Ananasskiver

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6177 kJ
Kalorier (kcal)1476 kcal
Fedt75.8 g
Mættet fedt29.9 g
Kulhydrat172.2 g
Sukker21.2 g
Protein19.6 g
Salt1.9 g

Redskaber

9x13" Baking Dish

Fremgangsmåde

Rist kokos
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Dræn ananas og dup skiver tørre med køkkenrulle.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Rist kokos indtil gylden, 2-3 min. Stil til side i en skål.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.

Forbered kage
2

Kom bagepapir i en rund springform (diameter 20-22 cm), og drys med sukker [1 tsk].

Fordel ananas i springformen i et lag.

Bag kage
3

Bland kagemiks og halvdelen af kokos i en stor skål.

Hæld kagemiks over ananas, og spred jævnt ud med en palet.

Bag kage i 30-35 min.

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

 

Server
4

Vend kagen på en tallerken, så man kan se ananas.

Drys resterende kokos over kage.

Server med crème fraiche.