Chorizo-spaghetti i cajunsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chorizo-spaghetti i cajunsauce

Chorizo-spaghetti i cajunsauce

med peberfrugt og rosmarin-pangrattato

Er I blevet trætte af klassikeren spaghetti med kødsauce? Så vil vi gerne hjælpe med et spændende alternativ. I aften laver vi en fantastisk tomatsauce med peberfrugt, hvidløg, chili, spinat, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi blander spaghetti i saucen, og topper med sprødstegt chorizo, rosmarin-pangrattato og revet ost.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

200 g

Chorizo-pølse

½ stk

Rosmarin

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 dåse

Tomatpuré

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ g

Chiliflager

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4191 kJ
Kalorier (kcal)1002 kcal
Fedt58.8 g
Mættet fedt27.7 g
Kulhydrat87.1 g
Sukker14.6 g
Protein36 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Imens, hak rosmarin [1/2 stilk, 2P] groft.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rosmarin i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt panko [1/2 psoe, 2P] og steg videre i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak chorizo fint på et andet skærebræt.

Steg chorizo
4

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 8-10 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav cajunsauce
5

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og tomatpuré, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af fin​​revet ost, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med chorizo, rosmarin-pangrattato og resterende finrevet ost. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image