Cremet chorizo- og tomatrisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet chorizo- og tomatrisotto

Cremet chorizo- og tomatrisotto

med frisk rucola og græskarkerner

Risotto er en fantastisk ret som kan laves med mange spændende ting. Aftenens skønne variant indeholder løg, hvidløg, timian, hvidvinseddike, ost, smør, chorizo, cherrytomater og græskarkerner. Et ekstra twist får risotton af vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise, og så serverer vi frisk rucola til.

Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Risottoris

125 g

Cherrytomater

200 g

Chorizo-pølse

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Løg

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

40 g

Rucola

8 g

Kyllingebouillon

1 pose

Timian

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

6 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3198 kJ
Kalorier (kcal)764 kcal
Fedt43.7 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat70.7 g
Sukker6.3 g
Protein28.5 g
Salt6.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak løg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk timian [2 stilke | 4 stilke].

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

 

Forbered risotto
2

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 1-2 min, indtil bløde. Tilsæt ris, timian og Hello Sunrise, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. Tilsæt hvidvinseddike, og steg videre i 1 min, eller indtil fordampet.

Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], kyllingebouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Bag chorizo og tomat
3

Imens, skær chorizo ​​i 1 cm tern.

Fordel på en side af en bageplade med bagepapir. Placer cherrytomater i midten, og lad den anden side være tom.

Dryp tomater med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/4 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-15 min.

Forbered rucola
4

Skyl rucola.

Bland rucola, salt [1/4 tsk salt | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål.

Tilsæt ost og smør
5

Fordel græskarkerner i den anden side af bagepladen i ovnen, når der er 5 min tilbage.

Tag panden af varmen, når risottoen er færdigkogt.

Tilsæt finrevet ost og smør [1 spsk I 2 spsk], og krydr med et stort nip salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Top med chorizo, cherrytomater og græskarkerner.

Server med rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image