Chipotle-inspireret rejebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chipotle-inspireret rejebowl

Chipotle-inspireret rejebowl

med chimichurri-salsa og fraiche

I aften laver vi en spændende bowl, fyldt med et væld af skønne ingredienser. Vi bygger vores Chipotle-bowl med luftige basmatiris, rejer stegt med chiliflager og cajunkrydderier, chimichurri-salsa med stegt majs, syltet løg, avocado, koriander og persille, og kølende fraiche.

Allergener:
Sulfitter
Krebsdyr
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 dåse

Majs

1 stk

Avocado

1 pose

Koriander

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Rødløg

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2636 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt24.2 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker10.8 g
Protein19.8 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Halver lime [½ stk, 2P].

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Bland rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Hak koriander og persille fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Hæld væde fra majs.

Steg majs
3

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet, og overfør til en stor skål.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Krydr rejer med Ay Cajun-ba, chiliflager og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav chimichurri-salsa
5

Imens, vend rødløg (inklusive lage), avocado, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], koriander og persille i skålen med majs.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med rejer og chimichurri-salsa.

Server med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image