Banh mi-inspireret svinekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banh mi-inspireret svinekødsbowl

Banh mi-inspireret svinekødsbowl

med syltede grøntsager og spicy srirachamayo

I aften frister vi med Banh mi-inspireret svinekødsbowl med sojasauce, sød chilisauce og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med svinekød, luftige ris, syltet agurk og gulerod, og så topper vi den med srirachamayo, koriander, mynte og sesamfrø!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

5 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

250 g

Svinemørbrad

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Agurk

1 stk

Gulerod

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2814 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt23.6 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat79.6 g
Sukker17.9 g
Protein34.1 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, hak gulerod (uskrællet) og agurk [1/2 stk, 2P] fint.

Sylt agurk og gulerod
3

Bland hvidvinseddike, vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen. 

Hæld lage fra lige inden servering.

Steg kød
4

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja, salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Sænk til middel varme. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], sød chilisauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered urter
5

Imens, pluk mynte og koriander, og riv i mindre stykker.

Server
6

Anret ris, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener. 

Top med sauce fra panden. 

Dryp med srirachamayonnaise. 

Drys med koriander, mynte og sesamfrø [1/2 pakke, 2P].