Baconsvøbt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsvøbt svinekød

Baconsvøbt svinekød

med pandestegte grøntsager og rødvinssauce

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

150 g

Broccolini

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Kyllingebouillon

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2773 kJ
Kalorier (kcal)663 kcal
Fedt26.6 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat64.3 g
Sukker15.7 g
Protein44.5 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image