topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret ørred

Asiatisk inspireret ørred

med frisk nudelsalat og sød chilisauce

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Radiser

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3029 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat71.2 g
Sukker18.1 g
Protein35.6 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær radiser i kvarte.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Hak pak choi groft.

Halver lime [½ stk, 2P]. 

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og sesamfrø med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Kog nudler
3

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg fisk
4

Imens, dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav nudelsalat
5

Bland radiser, gulerod, nudler, sojasauce, et skvæt limesaft, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.

Server
6

Anret nudelsalat på tallerkener.

Top med pak choi og fisk.

Dryp med sød chilisauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image