
Amerikansk Sloppy Joe
med rødkålsslaw og ovnbagte kartoffelbåde
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
½ stk
Forårsløg
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 g
Rødkål, skåret
250 g
Hakket oksekød
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 4)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.


Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen, og dæk med låg.

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.

Del boller på midten. Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw. Anret sloppy joes og fritter på tallerkener. Drys fritter med det grønne forårsløg. Server med resterende rødkålsslaw.