topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med rødkålsslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Tags:
Nem
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Forårsløg

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

250 g

Hakket oksekød

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3351 kJ
Kalorier (kcal)801 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat99.9 g
Sukker19.2 g
Protein27.6 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen, og dæk med låg.

5

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.

6

Del boller på midten. Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw. Anret sloppy joes og fritter på tallerkener. Drys fritter med det grønne forårsløg. Server med resterende rødkålsslaw.