Pizza kan laves på mange måder. Denne American style pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 dåse
Majs
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt og et nip peber. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!
Hak tomat fint, og overfør til en lille skål. Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.
Skær pizza ud i mindre stykker. Top med tomat.