Ostedip med bagte tomater
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostedip med bagte tomater

Ostedip med bagte tomater

2 portioner | med hvidløgs-pitachips

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne opskrift er perfekt både som let forret, men også som lidt ekstra til din aftensmad. Her frister vi med et væld af fantastiske ingredienser. En cremet ostedip med salatost, fraiche, hvidløg og basilikum, toppet med bagte cherrytomater, og serveret med sprøde hvidløgs-pitachips.

Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2727 kJ
Kalorier (kcal)652 kcal
Fedt43.8 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat43.5 g
Sukker9.5 g
Protein18.7 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag cherrytomater
1

Forvarm ovnen til  220°C/200°C (varmluft). 

Fordel cherrytomater på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i 15-20 min, indtil bløde.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak basilikum fint.

Bland olivenolie [2 spsk], halvdelen af ​​hvidløg og et nip salt i en lille skål. 

Lav hvidløgs-pitachips
2

Skær pitabrød hele vejen igennem, skær hver halve i kvarte, og fordel pitatrekanterne på en bageplade med bagepapir. 

Pensl pitabrød med hvidløgsolie. Bag i midten af ovnen i 4-5 min, indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med dem, så de ikke brænder på. 

Lav ostedip
3

Bland fraiche, salatost, resterende hvidløg, sukker [1/4 tsk], olivenolie [1 spsk], salt [1/2 tsk], peber og halvdelen af ​​basilikum sammen i en skål.

Pisk indtil glat, 1-2 min.

Server
4

Top ostedip med bagte cherrytomater, og drys med resterende basilikum. 

Server med pitachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image