Mine leveringer
arrow right iconarrow right icon
Menu fra 05 Dec til 11 Dec
arrow right iconarrow right icon
Vietnamesisk inspireret oksekød
topBanner
Vietnamesisk inspireret oksekød

Vietnamesisk inspireret oksekød

med hvidløgsris, mango, mynte & koriander

Denne vietnamesiske ret med hakket oksekød og perfekt afbalancerede asiatiske smage vil gøre dig blød i knæene. Inviter dine smagsløg på en uforglemmelig date med aromatisk hvidløgsris, solmodnet mango, forfriskende mynte og koriander.

Tags:Stærk
Allergener:mælkglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Basmatiris

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Chili

1 stk

Lime

1 stk

Ingefær

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ stk

Mango

1 stk

Agurk

2 stk

Gulerod

250 g

Hakket oksekød

1 pose

Mynte & koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

1 spsk

Olivenolie*

2 tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2540 kJ
Kalorier (kcal)607 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat69 g
Sukker24 g
Kostfibre7 g
Protein33 g
Kolesterol0 mg
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits ½ hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Halver chili [½ stk, 2 pers.] på langs. Fjern kerner. Hak fint.

Skær lime i både.

Skræl og riv ingefær.

3

Bland chili, limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], ingefær, sukker* [2 tsk, 2 pers | 3 tsk, 4 pers], sojasauce, olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Brun hakket oksekød i 1-2 min.

Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.

5

Skær mango [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern.

Skær agurk i tynde skiver.

Skræl og riv gulerod.

Hak koriander (med stilk) og mynteblade fint.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.

Top med oksekød, mango, agurk, gulerod, mynte og koriander.

Dryp med en smule olivenolie*.

Krydr med salt* og peber*.