Forkæl familien med en fantastisk bowl fyldt med spændende og velsmagende ingredienser. Vi bygger vores pokebowl med cremet hvidløgsris, stegt kebab vendt med honning-ingefærdressing, sojasauce og lime og frisk gulerod, agurk og mango med ponzudressing. Vi topper med spicy srirachamayo, peanuts og frisk mynte og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 pose
Mynte & koriander
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
½ stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
1 stk
Gulerod
½ stk
Mango
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
½ spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ spsk
Mel til sauce
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Olie til stegning
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær lime i både.
Bland sojasauce, hvedemel, vand, honning-ingefærdressing, sukker og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær agurk i skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 3-4 min.
Tag panden af varmen.
Tilsæt sauce, og rør rundt.
Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.
Top med kebab, gulerod, agurk og mango.
Dryp med ponzudressing.
Drys med peanuts, mynte og koriander.
Server med srirachamayonnaise og resterende limebåde.