Teriyaki-stegt svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegt svine- og kalvekød

Teriyaki-stegt svine- og kalvekød

med ingefærris og sesamstegte grøntsager

I aften laver vi forførende lækkert svine- og kalvekød med teriyakismag! Vi steger svine- og kalvekød med teriyakisauce og wokblanding med hvidløg og sesamfrø. Vi serverer teriyaki-stegt svine- og kalvekød og sesamstegte grøntsager med cremet ingefærris, og så topper vi med asiatisk mayonnaise og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

200 g

Wokblanding

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3732 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt47.3 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker14.7 g
Protein34.9 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits ingefær [2 tsk | 4 tsk] i 1-2 min, eller indtil velduftende. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt wokblanding, hvidløg, sesamfrø, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en tallerken.

Steg hakket kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Tilsæt teriyakisauce og vand [1 spsk I 2 spsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret ris, kød og grøntsager i dybe tallerkener.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Drys med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image