
Teriyaki-stegt svine- og kalvekød
med ingefærris og sesamstegte grøntsager
Tags:
Hurtig
•Børnevenlig
•Mælkefri
Allergener:
Gluten
•Hvede
•Soja
•Sesam
•Æg
•Sennep
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Hakket svine-/kalvekød
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
200 g
Wokblanding
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
1 stk
Ingefær
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Forårsløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 5)
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
Fremgangsmåde

1

2

3

4

5

6