Teriyaki-stegt svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegt svine- og kalvekød

Teriyaki-stegt svine- og kalvekød

med ingefærris og sesamstegte grøntsager

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

200 g

Wokblanding

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3725 kJ
Kalorier (kcal)890 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker14.7 g
Protein34.9 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image