Tapas-style hvidløgs- og chilirejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

2 portioner | med "patatas bravas"

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. "Patatas bravas" og "gambas al ajillo" er begge populære spansk tapasretter. I aften topper vi vores kartofler med persille, og serverer dem med srirachamayo og stegte hvidløgs- og chilirejer.

Allergener:
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

500 g

Kartofler

1 g

Chiliflager

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til rejer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2250 kJ
Kalorier (kcal)538 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat47.5 g
Sukker4.9 g
Protein14.5 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Steg rejer
3

Hæld væde fra rejer.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Tilsæt chiliflager, hvidløg og halvdelen af persillen, og steg videre i 1 min, indtil velduftende. Tag stegepanden af komfuret.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer og kartofler i skåle.

Top kartofler med resterende persille, og server med srirachamayo.