Pork tenderloin in brown sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin in brown sauce

Pork tenderloin in brown sauce

with parsley potatoes and cabbage salad

I aften byder vi på klassiske smage i perfekt harmoni. Mør svinemørbrad brunes, og bages derefter til perfektion i ovnen. Samtidigt koger vi kartofler, som vi vender med persille och smør, og så laver vi en fantastisk brun sovs. En sprød kålsalat med rødkål, tranebær og honning-sennepsdressing giver fin kontrast til kød, kartofler og sovs.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Rødkål, skåret

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3061 kJ
Kalorier (kcal)732 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat63.8 g
Sukker17.5 g
Protein33.9 g
Salt5.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag  svinemørbrad
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Kog kartofler
2

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered persille
3

Imens, hak persilleblade fint.

Lav kålsalat
4

Bland rødkål, tranebær, honning-sennepsdressing, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande (inklusive kødsaft) på middel varme.

Opvarm brun sovs, vand [2 spsk | 4 spsk ], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og smør [1 spsk | 2 spsk] under omrøring, indtil gennemvarmet. 

Skær kød i 2 cm skiver.

Vend smør [1 spsk | 2 spsk], persille og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i gryden med kartofler, lige før servering.

 

Server
6

Anret kartofler, kød og salat på tallerkener.

Øs med sauce på kød. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image