I aften krydrer vi sej med citronpeber, steger den, og lader den simre i en fantastisk sauce med revet ost, fløde og grøntsagsbouillon. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter vender med smør og purløg. Vi laver også en frisk radise-rucolasalat med balsamicodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Sej
150 ml
Madlavningsfløde
400 g
Små kartofler
12 ml
Balsamico
75 g
Radiser
20 g
Finrevet ost
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
2 g
Citronpeber
1 stk
Purløg
½ tsk
Sukker til dressing
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Smør til fisk
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Imens, bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skyl rucola.
Skær radiser i kvarte.
Vend rucola og radiser i skålen med dressing.
Hak purløg fint.
Vend smør, purløg, salt og peber i gryden med kartofler.
Stil til side under låg.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på de ene side.
Vend fisk, tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, finrevet ost, salt og et stort nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og saucen er let tyknet.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.
Top fisk med sauce.