Pandestegt sej i cremet ostesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt sej i cremet ostesauce

Pandestegt sej i cremet ostesauce

med radise-rucolasalat og balsamicodressing

I aften krydrer vi sej med citronpeber, steger den, og lader den simre i en fantastisk sauce med revet ost, fløde og grøntsagsbouillon. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter vender med smør og purløg. Vi laver også en frisk radise-rucolasalat med balsamicodressing.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Hvedefri
Comfort Food
Allergener:
Pesce
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

150 ml

Madlavningsfløde

400 g

Små kartofler

12 ml

Balsamico

75 g

Radiser

20 g

Finrevet ost

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

2 g

Citronpeber

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2947 kJ
Kalorier (kcal)704 kcal
Fedt46 g
Mættet fedt27.6 g
Kulhydrat41.5 g
Sukker7.2 g
Kostfibre3.4 g
Protein31.3 g
Salt5.6 g
Calcium0.5 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Lav salat
2

Imens, bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skyl rucola.

Skær radiser i kvarte.

Vend rucola og radiser i skålen med dressing.

Krydr kartofler
3

Hak purløg fint.

Vend smør, purløg, salt og peber i gryden med kartofler.

Stil til side under låg.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på de ene side.

Lav sauce
5

Vend fisk, tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, finrevet ost, salt og et stort nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.

Top fisk med sauce.