Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne opskrift er perfekt både som let forret, men også som lidt ekstra til din aftensmad. Her frister vi med et væld af fantastiske ingredienser. En cremet ostedip med salatost, fraiche, hvidløg og basilikum, toppet med bagte cherrytomater, og serveret med sprøde hvidløgspitachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
250 g
Cherrytomater
1 pose
Basilikum
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
¼ tsk
Salt til tomat
2 spsk
Olie til hvidløgsolie
¼ tsk
Sukker til dip
1 spsk
Olie til dip
½ tsk
Salt til dip
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel cherrytomater på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i 15-20 min, indtil bløde.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum fint.
Bland olivenolie, halvdelen af hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Skær pitabrød hele vejen igennem, skær hver halve i kvarte, og fordel pitatrekanterne på en bageplade med bagepapir.
Pensl pitabrød med hvidløgsolie. Bag i midten af ovnen i 4-5 min, indtil gyldne og sprøde.
TIP: Hold øje med dem, så de ikke brænder på.
Bland fraiche, salatost, resterende hvidløg, sukker, olivenolie, salt, peber og halvdelen af basilikum sammen i en skål.
Pisk indtil glat, 1-2 min.
Anret ostedip på en tallerken, top med bagte cherrytomater, og drys med resterende basilikum.
Server med pitachips.