Valnøddekage med pære
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøddekage med pære

Valnøddekage med pære

6-8 portioner | og brunet smør glasur

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Er valnødder en favorit hjemme hos jer, vil denne kage helt sikkert også være det. Kagemiksen blandes med hakkede valnødder, og toppes den med en glasur med nødde noter fra den brunede smør. Pære og valnødder er det perfekte par, derfor toppes kagen med friske pære stykker, og så er kagen klar til at blive nydt.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7300 kJ
Kalorier (kcal)1745 kcal
Fedt100 g
Mættet fedt152.5 g
Kulhydrat182.3 g
Sukker30.9 g
Protein177.7 g
Salt183 g

Redskaber

Ildfast fad

Fremgangsmåde

Forbered valnødder
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Hak valnødder fint, gem 5 hele til pynt. 

Bland kagemiks og valnødder i en skål. 

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. 

Bag kage
2

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, tilsæt hakkede valnødder, og vend sammen. Spred jævnt ud med en palet.

Bag kage i 30-35 min. 

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Lav glasur
3

Imens, brun smør [3 spsk] i en lille gryde i 2-3 min.

Skær pære i små stykker.

Bland flormelis og brunet smør i en lille skål.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis glasuren virker for tyk.

Server
4

Lad kagen køle af inden servering. 

Smør glasur på kagen, og pynt med pære og hele valnødder.