Tapas-style hvidløgs- og chilirejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

2 portioner | med "patatas bravas"

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Patatas bravas og gambas al ajillo er begge populære spansk tapasretter. I aften topper vi vores kartofler med persille, og serverer dem med srirachamayo og stegte hvidløgs- og chilirejer.

Allergener:
Krebsdyr
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2368 kJ
Kalorier (kcal)566 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat48.6 g
Sukker6.1 g
Protein14.8 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. 

Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint. 

Steg rejer
3

Hæld væde fra rejer.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg rejer med salt [1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Tilsæt chiliflager, hvidløg og halvdelen af persillen, og steg videre i 1 min, indtil velduftende. Tag stegepanden af komfuret. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer og kartofler i skåle. 

Top kartofler med resterende persille, og server med srirachamajo.