Saltkaramelfondant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saltkaramelfondant

Saltkaramelfondant

2 x 90 g | 2 portioner | Opvarm i ovn eller mikroovn

Har du en sød tand, men ikke så meget tid? Så er en fondant lige til dig. Masser af lækkerhed, med kort beredelsestid.

Tilberedning:

Forvarmet ovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 9-10 minutter ved 200 °C.

Mikroovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 20 sekunder ved 800 - 900 W effekt (tilberedningstid til 1 fondantkage). Alle enheder kan variere. Dette er kun et råd.

Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Saltkaramelfondant

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Nødder)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1514 kJ
Kalorier (kcal)362 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat40.7 g
Sukker26.7 g
Protein4.6 g
Salt0.4 g

Fremgangsmåde