Kanel- og chokoladekage
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kanel- og chokoladekage

Kanel- og chokoladekage

6-8 portioner | med granatæble

Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe med at lave denne fantastiske kage. Med vores færdige kagemix er i fri for at måle ingredienser, og det gør nok også at køkkenet holdes mere rydeligt. Vi blander vores chokoladekagemix med kanel og chokoladeknapper, og topper med flormelis, pistagenødder og granatæblekerner.

Allergener:
Nødder
Gluten
Mælk
Hvede
Æg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 stk

Granatæble

600 g

Chokoladekagemiks

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Kanel (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6813 kJ
Kalorier (kcal)1628 kcal
Fedt68.7 g
Mættet fedt23.4 g
Kulhydrat225.4 g
Sukker68 g
Protein24.3 g
Salt2.2 g

Redskaber

Cake tin (24cm ø)

Fremgangsmåde

Lav dej
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Bland kagemiks, kanel [1/2 tsk] og chokoladeknapper i en skål.

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en spalet.

TIP: Vi anbefaler at lade dejen stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.

Bag kage
2

Bag kage i ovnen i 30-35 min. 

TIP: Tjek hvis kagen er færdig ved at stikke en tandstikke ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på tandstikkeren, når den trækkes op ad kagen.

Forbered råvarer
3

Imens, hak pistacienødder groft. 

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Server
4

Lad kagen køle af inden servering. 

Drys med flormelis gennem en si. 

Top med pistacienødder og granatæble.