topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremede flødekartofler

Cremede flødekartofler

2 portioner | med ost og frisk timian

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Flødekartofler er et fantastisk tilbehør til mange retter. Med vores nemme opskrift, er de hurtigt klar til at komme på bordet. Kartofler, fløde, hvidløg, timian, kyllingebouillon og ost passer sig selv i ovnen, og vil garanteret glæde hele familien.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

80 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

8 g

Kyllingebouillon

1 pose

Timian

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2551 kJ
Kalorier (kcal)610 kcal
Fedt34.3 g
Mættet fedt22.9 g
Kulhydrat55.9 g
Sukker10.3 g
Protein22.5 g
Salt4.1 g

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm skiver.

Kog i 8 min, indtil næsten gennemkogt, og hæld vand fra. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Pluk timian [2 stilke].

Bland madlavningsfløde, hvidløg, timian, kyllingebouillon, salt [1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene. 

Bag flødekartofler
3

Tilsæt flødeblanding i gryden med kartofler, vend sammen, og overfør til et ildfast fad.

Drys med ost.

Bag i 15 min, indtil kartofler er gennemtilberedt, og ost er gylden.

Server
4

Server flødekartofler.