Kokosglaseret chokoladekage
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokosglaseret chokoladekage

Kokosglaseret chokoladekage

6-8 portioner | med valnødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Chokolade, kokos og valnødder. Vi forstår at du ser frem til at sætte tænderne i et stykke af den kombination. Vi blander kagemiksen med hakkede valnødder, og topper den med en cremet glasur lavet af kokosmælk og chokoladeknapper. Vi topper med kokosmel, og så er den smukke, og yderst velsmagende kage klar til at nydes.

Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Hvede
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

600 g

Chokoladekagemiks

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

180 ml

Kokosmælk

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til glace

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7900 kJ
Kalorier (kcal)1888 kcal
Fedt113.6 g
Mættet fedt46.3 g
Kulhydrat185.8 g
Sukker26.7 g
Protein28.4 g
Salt2.2 g

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Bland kagemiks og valnødder
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Hak valnødder.

Bland kagemiks og valnødder i en skål.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.

Bag kage
2

Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.

Bag kage i 30-35 min.

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.

Lav glasur
3

Imens, opvarm kokosmælk i en lille gryde på middel varme i 2-3 min, indtil det damper. Rør i gryden et par gange undervejs.

Kom chokoladeknapper i en skål der tåler varme, og hæld den varme kokosmælk over. Lad stå i 1 min, tilsæt smør og pisk forsigtigt, indtil glace er glat.

Afkøl glace dækket til i køleskabet, indtil kagen er klar.

Server
4

Lad kagen køle af inden servering.

Fordel glace på kagen, og drys med kokosmel.