
Kanel- og chokoladekage
6-8 portioner | med granatæble
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder)
1 stk
Granatæble
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder Mælk, Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde Sennep, Nødder, Soja)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Kanel (trin 1)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Bland kagemiks, kanel [1/2 tsk] og chokoladeknapper i en skål.
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en spalet.
TIP: Vi anbefaler at lade dejen stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.

Bag kage i ovnen i 30-35 min.
TIP: Tjek hvis kagen er færdig ved at stikke en tandstikke ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på tandstikkeren, når den trækkes op ad kagen.

Imens, hak pistacienødder groft.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lad kagen køle af inden servering.
Drys med flormelis gennem en si.
Top med pistacienødder og granatæble.