Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 stk
Granatæble
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
½ tsk
Kanel (trin 1)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Bland kagemiks, kanel [1/2 tsk] og chokoladeknapper i en skål.
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
TIP: Vi anbefaler at lade dejen stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages.
Bag kage i ovnen i 30-35 min.
TIP: Tjek hvis kagen er færdig ved at stikke en tandstikker ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på tandstikkeren, når den trækkes op ad kagen.
Imens, hak pistacienødder groft.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Lad kagen køle af inden servering.
Drys med flormelis gennem en si.
Top med pistacienødder og granatæble.